Velkommen til Alfix’ hjemmeside. Det lader til at din browser er forældet og ikke understøttes af vores side. Vi anbefaler at bruge en af følgende browsere for en optimal brugeroplevelse: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Møt en Alfix-er – Mette fra administrasjonen

image

Mette Hesel Sørensen sitter klar til å yte service i Alfix-administrasjonen/internt salg.

_– Beskriv kort avdelingen din og arbeidsoppgavene deres:

Det er som regel én av oss i administrasjonen du møter når du tar kontakt med Alfix per telefon, eller når du besøker administrasjonsbygget og kontoret i Kolding.
Hvis henvendelsen din gjelder en ordre, blir du hos oss i internt salg. Ellers sender vi deg videre til en salgskonsulent, en kollega i serviceteknisk avdeling eller en av de mange andre Alfix-medarbeiderne.

_- Hvilke oppgaver har du ansvar for i administrasjonen/ordremottaket?

Sammen med kollegene i administrasjonen sørger jeg sammen med lager og produksjon for at ordren din blir satt i gang, slik at den kan hentes av en transportør og leveres til ønsket sted i Danmark, Sverige eller Norge.

_– Når er arbeidsdagen spesielt bra?

En bra dag starter allerede utenfor Alfix i møte med leverandørenes lastebiler som er i full gang med å fylle de mange siloene med råvarer.
Før jeg når fram til kontorplassen, går jeg gjennom produksjon og lager, hvor posene triller ut på produksjonsbåndet og dagens ordre pakkes – det lover godt :-).

Kontakten med kunder og kolleger i godt humør samt ikke minst en fylt “ordrebok” gjør dagen komplett!

Meld på nyhetsbrevet

Her kan du registrere deg for Alfix sitt nyhetsbrev. Du mottar nyhetsbrevet fire ganger årlig.