Velkommen til Alfix’ hjemmeside. Det lader til at din browser er forældet og ikke understøttes af vores side. Vi anbefaler at bruge en af følgende browsere for en optimal brugeroplevelse: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Holdbar betongreparasjon med nytt slitesterkt vanntettingssystem

image

3 nye produkt utgjør vanntettingssystemet til overflatebehandling av betong. PlaneMix ST 05 (sparkelmasse), PlaneMix ST 05 Fluid (polymerdispersjon) og PlaneMix R4 Rep (betongreparasjonsmørtel).

«Siden det nye vanntettingssystemet vårt til overflatebehandling av betong ble lansert i vår, har det blitt brukt i mange spennende og varierte byggeprosjekt. Systemet har blant annet vært brukt til overflatebehandling og vanntetting av garasjegolv, utvendige kjellertrapper og større svømmebasseng», sier Flemming Ilsøe, som er teknisk leder hos Alfix.

«De nye PlaneMix-produktene våre blir også brukt til fylling av porer og til overflatebehandling av slitt betong – for eksempel på utendørstrapper og i svalganger. Produktene egner seg til bruk i privathus, der det på grunn av økende problematikk knyttet til mye nedbør oppstår fuktproblem som må løses trygt og effektivt. Samtidig har vi med vårt nye system også vært engasjert i større betongreparasjonsprosjekt ved havneområder», fortsetter han.
Også salgsavdelingen har positive meldinger om lanseringen.

«Kundene har tatt godt imot de nye nisjeproduktene våre. Vi har flere konkrete eksempel på byggmarked som ønsker å samle større innkjøp og handle fra oss. I tillegg til at de kjøper sparkelmasse, flislim og fasadepuss fra oss, supplerer de nå i enda større grad også Alfix-sortimentet sitt med det nye vanntettingssystemet. Dermed kan de betjene murerne med 100 % danske kvalitetsprodukt til mange ulike oppgaver», uttaler Claus Bernd Høgdal, som er salgs- og markedsføringsdirektør hos Alfix.

Meld på nyhetsbrevet

Her kan du registrere deg for Alfix sitt nyhetsbrev. Du mottar nyhetsbrevet fire ganger årlig.